Kamagra webáruházunk elsődleges célja, hogy az ügyfeleinket a lehető legprofibb kiszolgálásban és tanácsadásban részesítsük! Ezért is nagyon fontos számunkra, hogy megossza velünk személyes tapasztalatait és építő jellegű kritikait, hogy még jobbá tegyük ön számára az Eredeti Kamagra rendelést kínáló webáruházunkat.

Gyakori Kérdések

Kérjük, olvassa el a Gyakori kérdések szekciónkat mielőtt üzenetet küldene ügyfélszolgálatunk részére.

Természetesen a webáruházunk minden esetben állít ki számlát. Hiszen csak a számla felmutatása esetén tudjuk kezelni az ön garanciális ügyeit intézni.

Amennyiben a rendelésének végösszege meghaladja a 25 000 forintot, úgy a webáruházunk  átvállalja a kiszállítás díját az az Ingyenes Kiszállítással küldjük ki önnek a megrendelését. Ellenkező esetben 2000 forint szállítási díjat számítunk fel. Bővebb információkért tekintse meg a Fizetési és Szállítási Információk oldalunkat.

A rendelés feldolgozásától számítva 1-2 nap alatt megérkezik a csomagja amennyiben konkrét címre kérte a csomagját. Ellenkező esetben ha átvevőpontra kérte a megrendelésének a kiszállítását úgy általában 2-3 munkanap a szállítási idő. A Magyar Posta Zrt-vel időgaranciás szerződésben vagyunk tehát maximum 3 munkanapon belül meg kell kapnia a csomagját.

A rendelés leadásakor megadott személyes adatokat csak és kizárólag a kiszállítást végző cég számára továbbítjuk a csomagon feltüntetett formában. Illetve webáruházunkban 30 napig tároljuk az ön adatait az esetleges garanciális ügyeinek intézése érdekében.

Eredeti Kamagra rendelést kínáló webáruházunkban jelenleg csak Magyar Postai utánvétellel és bankkártyás fizetéssel tud fizetni. Amennyiben bankkártyával szeretne fizetni a rendelését adja le Postai utánvéttel amit később a postásnál az átvevőpontok mindegyikén lehetősége lesz bankkártyával is kifizetni.

Kamagra Webáruházunkban a csomagok kézbesítését a Magyar Posta végzi, amik kérhet Pontos címre, Csomagautomatába, Coop Pontra, MOL Pontra, MediaMarkt Pontra és Posta Pontra.

A webáruház egy automatikus emailt küld önnek a rendelés állapotáról a megrendelt termékek részletes listájáról és azoknak a pontos összegéről. Ezt követően már csak a csomag feladásának és kiszállításának napján kap egy sms értesítést a csomag kézbesítésének időpontjáról.

Kapcsolatfelvétel

  Az Ön neve (kötelező)

  Az Ön emailcíme (kötelező)

  Az Ön rendelésszáma (kötelező)

  Az Ön telefonszáma (kötelező)

  Kapcsolatfelvétel tárgya: (kötelező)

  Kérem, írja meg a kapcsolatfelvétel okát!