ELÉRHETŐ FIZETÉSI MÓDOK

Postai Utánvétel / Bankkártyás fizetés

Az eredeti Kamagra rendelést kínáló webáruházunkban Postai Utánvétellel van lehetősége van kifizetni a megrendelését ami annyit jelent, hogy a csomagját csak az átvételkor kell kifizetnie az átvevőponton vagy a kiszállítást végző postásnál készpénzben vagy bankkártyával.
Amennyiben a megrendelését nem tudja átvenni a kiszállítás pillanatában, úgy a postás egy értesítőt hagy amivel később áttudja venni a küldeményét az érdesítőn megjelenített postahivatalban.

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

Pontos címre kézbesítés – Postai csomagként amit a megrendelésben adott meg.(Magyar Posta)
(Várható szállítási költség: INGYENES 25 000 Ft felett rendelés esetén,  ez alatt 2000 Ft)

 
Emellett még lehetősége van a csomagját COOP Pontra, Csomagautomatába, MediaMarkt Pontra, MOL Pontra és PostaPontra is kérni.
 
A megrendelését minden esetben diszkrét csomagolásban ajánlott küldeményként adjuk át a futárszolgálat számára. Amennyiben a megrendelését nem tudja átvenni a kiszállítás napján, úgy a postás értesítést hagy önnek, hogy később melyik postán tudja átvenni a megrendelését.
 
eredeti kamagra rendelés coop pontra

Coop Pontok

eredeti kamagra rendelés csomagautomatába

Csomagautomata

eredeti kamagra rendelés postai utánvétellel

MPL Futárszolgálat

eredeti kamagra rendelés mediamarkt pontra

Media Markt Pontok

eredeti kamagra rendelés MOL pontra

Mol Pontok

eredeti kamagra rendelés postapontra

PostaPontok

FIGYELEM!

Előfordulhat, hogy az alábbi (freemail.hu, t-online.hu, citromail.hu, gmail.hu, indamail.hu) levelező szolgáltatóknál nem fog értesítést kapni vagy a SPAM mappába kerül a megrendelést visszaigazoló email. Amennyiben van rá mód kérjük használjon Gmail vagy Protonmail címet a rendeléshez.